Regn i tillvaron

Jag mår inte vidare bättre efter det positiva beslutet. Är alltför skadad av processen för att ha kunnat hämta mig än, sådant går inte över på en dag. Är skör nu, har svårt att tänka, ligger vaken på nätterna så att jag nästan däckar av trötthet på dagarna, gråter lätt. Häromdagen reste jag mig upp, fick skärbrädan i höften och började gråta (visst gör det ont men SÅ ont gjorde det inte). Lillan var så fantastiskt fin och kom och kramade mig två gånger om “så nu blir du glad mamma” (så som jag kramar när hon är ledsen).

Jag behöver lugn nu, läka, återhämta, vara, tänka, skriva, vila. Stressar upp mig över saker jag tagit på mig på arbetsträningen och annat. Var hemma i slutet av förra veckan och hemma med snoriga Lillan i början av denna. Ett piggt sjukt barn kan göra en vuxen så trött! Kämpar på med att läsa de böcker jag ska recensera, förbereda inför bokmässa och hemmafix. Ska se om jag kan blogga lite oftare ibland. Det blir mer recept och grejer nu när jag nästan alltid står för matlagningen eftersom sambon tvingas jobba sent. Morgnarna är svinkalla och det har regnat i flera dagar. Tar på mig tröjor, pyjamasar, filtar och dricker te som ett försvar mot perioden på året då jag fryser som mest. Inser motvilligt att vi måste rota fram varmare skor och kläder. Men just idag är det sol.

Svamp på stam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *