Planera in tid för intressen för att inte tappa bort sig

Det finns så mycket saker jag vill och gillar att göra, som det jag skriver om på denna lista. En massa silversmidande och kreativa saker, bokläsande och skrivande, bakande,  matexperimenterande, politiskt, socialt och lugnande. Men jag har insett att jag gör nästan ingenting av detdär nuförtiden. Ens egna intressen och njutningar är ju så viktiga, för hur man mår och hur man orkar med mindre roliga saker. Jag mår redan innan dåligt av kommande utförsäkring och att det gick dåligt på arbetsträningen nyligen. Men sakerna på listan är sådant man bör kunna få in i sitt liv, iaf en del, men många av oss lyckas inte riktigt. Varför blir det såhär? Jag blir enormt trött av arbetsträningen och känner nästan konstant att jag inte får vila ut ordentligt. Vilket gör mig bara ännu tröttare, deppigare och ångestfylldare. Jag orkar inte ta tag i dedär sakerna som vanligtvis brukar vara roliga. Jag tvingar mig iväg på yogan fast jag inte har lust för det heter ju att det ska hjälpa mig, och oftast är jag ju mer lugn och harmonisk efteråt. Men jag behöver göra mer givade saker därhemma också. Eftersom jag länge velat men inte lyckats får jag kanske börja planera in det i kalendern på något vis. Kanske skulle ta en kväll i veckan för kreativitet och en kväll för läsande. Mamma behöver annat än att bara titta på Nalle Puh och läsa sagor med Lillan för att inte tappa bort sig själv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.