Intervjuad

Har just blivit intervjuad om öppenhet kring sjukdomar via sociala medier. Så nervös jag blev. Hoppas att jag sade något vettigt. Blev så nervös att jag behövde gå och nervösbaja, men det vågade jag inte, det kunde ju ringa när som helst! Känns som att jag sade “ööö” “äää” och “aaa” hela tiden. Och min röst kändes konstig och mörk ungefär som Pierre Isacsson.

Jösses hur ska detta bli? Den vänlige journaliststudenten sade att jag hade många intressanta funderingar. (Hoppas det inte är något de säger till alla?). Jag fick i alla fall tänka igenom vad som är bra och dåligt med att vara öppen på nätet och det är övervägande positivt. Tänk så mycket kontakter, stöttning och inspiration man fått genom åren. Tack goda moder jord för internet!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom, Övrigt and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Intervjuad

  1. Tess says:

    Jag har vägt det där med öppenhet kring sjukdom på nätet många gånger. Jag vill vara öppen kring mitt tillstånd och allt jag går genom för det ÄR en del av mitt liv. Men jag vill inte ha fokus på det. Jag hoppas jag lyckas hitta en balans på något vis 🙂

    • TantMango says:

      Ja jag har tänkt på det med. Pratade en del om det i intervjun. Jaag vill inte bara ses som sjuk, försöker skriva om annat också för jag är en människa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *