Indisk linssoppa med snabbstekt naanbröd

Tänk man kan hitta så fantastiska recept på nätet. Vad som helst man är sugen på eller vill lära sig. Jag ville göra en indisk linssoppa och då hittade jag världens blogg som innehåller en massa spännande indiska vegetariska recept. En sån guldgruva! Jag gjorde linssoppa hade röd istället för grön chili. Kom till samma blogg när jag sökte på naanbröd. Jag bytte ut torrjästen mot bakpulver och skippade jäsningen, gick mycket snabbare. Blandade rapsolja med pressad vitlök och penslade på medan brödet stekte. Åh så sjukt gott det blev! Åh vad jag ska laga fler recept därifrån! Titta så mycket gott:  lagaindiskmat.se

Linssoppa och naanbröd

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mat & bak and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *