Flyttfix och längtan

Det blir en del flyttsnack nu men snart får ni läsa om livet på landet! Jag har liksom flytt på hjärnan nu. Detta är den absolut omständligaste flytt jag varit med om. Har flyttat rätt många gånger men då har det varit mycket mindre saker och jag har bara flyttat in hos någon eller hyrt något. Nu är det så mycket att fixa åt alla håll och kanter. Det var lättare att flytta till Australien, då flög jag bara ned med en resväska och hyrde en möblerad lägenhet. Känns som att det var lättare att flytta förr.

Åh vad jag längtar nu! både till att flyttjoxet ska vara över och att vi kommer upp till lugnet, andas och njuter av snön. Det ska bli så mysigt och skönt!

Pulka i skogen

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *