Yogaretreat

Förra helgen var det äntligen min tur att få ha det gött. Det hade blivit inställt två gånger men nu äntligen skulle jag bort själv utan familjen för första gången på hur länge som helst. Hamnade på Granö Beckasin där snön vräkte ned hela helgen, fåglar kvittrade varje gång klockan slog hel timma (fågelljudklocka), folk åkte häst och vagn och hundslädesturer. Yogalokalen var kall men fin, två pass på samma dag och ett långt före frukost morgonpass gjorde en rätt mör i kroppen. Gott om avslappning och mindfulness i och mellan passen. En sån lyx att bara få ta det lugnt utan att bli avbruten. Det var ett härligt gäng med trevliga människor så som man tror att yogamänniskor ska vara, även fats de flesta inte testat förut. jag har ju gjort det för och blev sugen på att dra igång mer igen. Blev riktigt sugen på att gå yogautbildning som vår ledare gjort tills hon berättade om tidiga morgnar klockan fem då man skulle duscha kallt och sedan meditera i två timmar innan frukost. Såg för mitt inte hur jag skulle skaka och frysa i timmar och dessutom bli sjukt hungrig. Burr!
Det var en sådan lyx att få lagad mat även om den vegetariska var av varierande kvalitet. Trerätters middag på kvällen var fint, det får ju sällan vi kocksambos äta. Vi sov på nybyggda fräscha hotellrum mitt i skogen. Bara måste åka hit med familjen på sommaren någon gång, så vackert med tjärnen, skogen och bron över den stilla ringlande älven där det fanns badplats.

Så mör som jag var i kroppen var det fantastiskt att avsluta med massage. Efter den helgen var man ju rätt så seg med träningsvärk. Sådanthär borde en göra oftare. Det borde vara obligatoriskt för alla sönderstressade. Har lånat med mig lite yogaböcker som inspiration. Vore skönt att lyckas läsa dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *