Vill ju bara . . .

Det tar emot att skriva när det är tufft att komma på något positivt att skriva. För just nu har jag ångest för att det känns som att jag sviker mina arbetskamrater som ska få veta att jag inte orkar jobba med dem mer. Att det inte bara var dendär dagen jag började gråta som var jobbig, utan att det varit tungt länge fast det inte syns. För vi som lever med ångest är så bra på att hålla fasaden. Och jag har ångest över att det hänt några gånger förut att det inte funkat för mig på arbetsträningsplatser för att ångesten blivit för stor.

Jag vill ju bara må bra. Vill ha en trygg inkomst, bo på landet och vara med dem jag älskar och tycker om.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *