Vi kallas för tvättsvampar

Min populära artikel om högkänslig personlighet fortsätter att spridas. Har fått tack av personer som nu förstår sig själva eller sina barn. Jag har fått höra att även psykologer och likannde läst den, att den hjälper dem i deras arbete. Wow! Jag har verkligen varit med och påverkat. Att det jag lärt mig om mig själv som gett mig så mycket också hjälper andra. Det är häftigt! Jag har fastnat lite i dethär, har läst och läser böcker om högkänslig personlighet. Som jag har recenserat och ska recensera. Det är så lärorikt, som intensivterapi. Läser lite för snabbt för att hinna smälta allt men ska ju ut med recesioner. Stryker för det som känns extra viktigt och sant. Jag kommer att dela med mig mer om vad jag lärt mig i dessa böcker. Om hur vi högkänsliga fungerar. Det är bra både för att förstå oss själva och för att andra ska förstå oss bättre. Tydligare förklaringar om hur olika vi människor fungerar.

Någon skrev att vi kallas för tvättsvampar. Vilket träffande ord. För vi suger i oss av allt. Det är så högkänsliga fungerar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Högkänslighet/HSP/Orkidebarn, Mående, livsvisdom and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *