Utförsäkringar

Liza knäckt av de hårda sjukreglerna

Det regeringen gjort och fortsätter att göra med sjukförsäkringen är folkmord. Detta är bara en av massor med personer som får betala med sitt liv för att de inte orkar med den oerhörda pressen och förnedringen kallad utförsäkring. Det finns numera något som heter “Försäkringskasserelaterad depression” och läkare som talar om att man drabbas av det eller hjärtproblem pga av den enorma press hotet om utförsäkring och utförsäkring sätter på en människa. En människa som redan var sjuk och bara ville må bra. Detta måste få ett slut. NU! Det finns inga ursäkter att ha ett sånthär system som sätter press och förbjuder människor att vara sjuka. Jag fattar inte ens att det var möjligt att genomföra något så människofientligt i Sverige. Jag vill att fler protesterar och vägrar att utföra och vara delaktiga i dessa vidriga saker i lagens namn. Det en människa behöver när hon är sjuk är hjälp och stöd, det borde vara en självklar sak att förstå.

Skriv under namninsamlingen!

Jag kan intyga att man mår helvete när utförsäkringen närmar sig. Jag gör det. Jag tvingar mig upp om morgnarna, försöker trycka bort ångesten. Försöker suga åt mig av Lillans glädje och sambons kärlek. Det är det jag lever på. Försöker behålla hoppet jag knappt vet vad det består av längre pga alla krossade drömmar. På något sätt hoppas jag kunna klara att arbeta åtminstonde en del och ha ork över till resten av livet. En dag ska jag må så bra att jag t.o.m. orkar hjälpa andra.

Nu finns t.o.m. en undersökning som visar att man blir frisk snabbare med gott bemötande! Som om det inte vore självklart!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

One Response to Utförsäkringar

  1. Pingback: Ett år som utförsäkrad, ett år med elände och en gnutta hopp | TantMango

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *