Trötthetsångest går över

Det har varit en tuff vecka stressmässigt. Jag har gått upp i tid på arbetsträningen samtidigt som vi fått en till förskoleavdelning med barn och personal hos oss (de har mögel hos sig). Det har varit rörigt och körigt för alla men jag blir extra påverkad av sådant. Så igår låg jag som däckad i sängen och soffan hela dagen, helt slut i huvudet och kroppen, deppig och ångestfylld. Som ett brev på posten. Det blir så när det blir för mycket. Det har jag lärt mig genom åren så det var väntat. Det är ju bra att känna till sina gränser hyfsat och helst låta bli att köra slut på sig så. Den trötthetsångest som kommer är lättare att stå ut med än annan ångest, för den vet jag att den beror på trötthet och att den går över. Den är mest att vila sig igenom.

Nu är vi lite småkrassliga hela familjen. Lillans röst låter som vi vuxna känner oss i halsen. Vi ska ha en lugn skön helg. Åh vad härligt det ska bli!

Vi började helgen med en skogspromenad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Acceptans, Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *