Tacksam för smärta?

I jakt på sällskap sprang jag runt på öppna förskolor och föräldrakurser. Jag gick till och med på den kristna förskolan, otroligt tveksam eftersom jag känner mig väldigt obekväm av kristna aktiviteter. Det var ju trevligt och så men så blir det samling och de drar upp stora pappskivor med text så att man ska sjunga med i sånger. Man skulle tacka Gud för alla sina kroppsdelar vers för vers. Jag kände mig såklart väldigt obekväm och dessutom blev det så fel. Där sitter jag med Lillen och tänker att varför ska han vara tacksam för sin kropp han som haft så mycket smärta? Inte jättesugen på att gå dit mer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Barn, föräldraskap, Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *