Soluppgång över snötäckta träd

Alltså jag älskar verkligen snö! Det är så satans vackert. Ursäkta om jag svär lite mycket nuförtiden. Det är inte illa menat. Jag bara känner att jag behöver förstärka det jag säger. Soluppgångar och solnedgångar är också något av det vackraste jag vet. Ren njutning att titta på. Tänk då att kombinera dessa två! På väg hem från Norrland lyckades jag. Vi åkte iväg i 21 graders kyla och solen gick upp. Och jag sade att dethär skulle man fotat, men tvekade först för det var så kallt. Bilen stannade vid vägen och jag hoppade ut och fotade tills händerna var stelfrusna. Men det var det värt. Ljuva soluppgång över snötäckta trädtoppar!

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mindfulness, Mående, livsvisdom, Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *