Snor i skallen, bitterhumor och kvinna på gränsen till kokoskap

“Dä ä la änna rörit i hôvet nu!” som göteborgaren skulle säga. Det känns som om allting bara väller över mig. Trots en massa press och skit som varit, och viktiga beslut jag funderat ut på sistone, som kommer innebära en hel del ångest innan det förhoppningsvis blir så bra som det kan. Så måste jag ork med myndighetsgrejer hela tiden. Vab med femtioleva personer att kontakta pga att man är utförsäkrad, intresseklubben kontrollsamhället antecknar! Min hjärna är full med ångest och snor och har just inte plats för mycket mer. Våra pågående tatueringar har blivit avbokade och dragit ut på tiden sketmycket! Ska man vara fin vill man ju hellre lida pin, inte vänta. Det ringer ett undersökningsföretag hela tiden och jag orkar inte svara för jag har tjocksnor i hôvet (det blir så när det är för mycket). Det ska bytas värmesystem i huset och man förväntas lämna nycklar till okända personer när man inte är hemma (ingen stjäl eller pissar utanför kanten i min lägenhet! Nej tack!), röja bort vid varje element (och ställa på vilken upptagen yta då?), och röja och städa ur sitt förråd (hahahahahahahahhahahha!!! ska de röja ur slottet så att vi har nånstans att göra av alla grejer då?). Man behöver typ en ekonomingengörsexamen för att söka bostadsbidrag numera. Man ska inte bara veta vad man kommer tjäna detta år utan även nästa! (jag kanske skulle bli spåtant?!). Och femtioelva uträkningar och onödig information till + även skriva ned svärmors skostorlek, dotterns favoritgrönsak och sambons kalsongstorlek och mönster! Idag upptäckte jag att min plånbok är borta. Vi har letat på alla möjliga och omöjliga ställen (ifall Lilla bus fått tag på den)(eller snurriga jag). Snälla kom fram! Murphys lag kan sticka och brinna! Nu får det ta å gå bra som smör! Det är jag faktiskt värd! Så det så!

Å så en tjusig vinterbild på det! som inte alls har något med saken att göra.

(hade jag haft en lika galen vän här just nu så hade vi flipprat loss som om vi vore stenfulla! för jag orkar inte vara seriös en sekund till snart tror jag). Koko! sa göken!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

One Response to Snor i skallen, bitterhumor och kvinna på gränsen till kokoskap

  1. Pingback: Det mest ironiska | TantMango

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *