Snäcksmycken och stel halslänk

När jag bodde i Australien samlade jag på mig några vackra snäckor. Hittade dem en dag och tänkte att det skulle bli snygga smycken, om det gick att borra i dem. Som tur var gjorde de det. Tog 2 silvertrådar och smälte ned ena änden till en plopp och filade den andra spetsig. Sedan fick jag faktiskt limma fast dem i snäckorna, det är lite som att svära i kyrkan inom silversmide men det gick inte på något annat sätt. Hänget är snurrat med tunn silvertråd och hänger här på min stela halslänk som jag bankat rund och bankat lite plattare i ändarna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Kläder, smycken, accesoarer, Kreativt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *