Slutkörd av flytt

Jag är så slut efter allt flyttande. Det har som jag visste straffat sig att hålla igång, stressa och greja så mycket utan ordentlig vila. I form av dålig sömn och trötthet, ångest, en virrig hjärna, yrselkänslor och en fruktansvärd magkatarr. Häromnatten fick jag värma vetekudden flera gånger för jag låg vaken av magsmärtorna, ibland vågar man knappt äta för att magen protesterar.

Vem som helst blir stressad av en flytt. Denna var dessutom stor, lång och omständlig; och jag har redan stressproblem. Jag är bara glad att jag inte brakade alldeles och faktiskt lyckades ta mig hit och komma igång med uppackandet och livet här. Fast sambon  fick köra det mesta vägen för min hjärna var koko och ville inte alls fokusera.

Vi har letat fram lampor och ljus och jag försöker varva ned och ta det lugnt. Det är en utmaning när man vant sig av med det, och när var man än tittar finns det massor att göra. Kanske skulle jag ta en hel dag där jag bara skiter i flyttlådorna. Jag ska bara hitta alla vinterkläder, strumpor och köksgrejer först… lite som Alfons Åberg. Min vän sade att om hon fått en peng varje gång vi sagt “den är i en flyttlåda någonstans” så hade hon varit rik. Det är så det är att ha flyttat. Ett jädrans letande, runtflyttande och uppackande av flyttlådor. När jag nu ser en flyttlåda i en affär känns det riktigt jobbigt. Uh!

Nä nu får vi äta lite mat och tända lite ljus.

Flyttinredning

Så vackert var det när vi kom hit…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Slutkörd av flytt

  1. Pingback: Året 2014 | TantMango

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *