Sega kola-hjärnan väntar och utvecklas

Min utbrända kola-sega hjärna pallar inte riktigt att blogga oftare än jag gör nuförtiden. Det vore säkert roligare att läsa lite mer men att orka med tillvaron är tufft när man aldrig riktigt får vila ut. Alla frågar om hur det går med huset och flytten och det händer ingenting. Mäklaren drog på semester och nu är det juletider och därmed lågsäsong. Frustrerande att inte veta närvarhur det blir med allt. Vill inte höra frågan mer, vi berättar när det är dags. Kan inte bara gå å vänta. Den allra sjukaste att-göra-stressen från början av hösten har lugnat sig lite och jag har så smått börjat gå på lite aktiviteter som bara jag vill, sånt som intresserar och engagerar mig. Hjälpa andra, hantverka, utvecklas. Har till och med varit iväg lite helt själv, utan familjen, barnen, inte ens med Lillen som egentligen sitter ihop med mig – känner mig helt halv utan honom. Vet inte hur många år sen jag var iväg själv på något av mina intressen sist. Det är fasen min tur. Jag ska också få bli människa igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Barn, föräldraskap, Mående, livsvisdom and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *