Planera julklappar i tid

När jag var liten älskade jag julen för det var så mycket härligt pynt, varmt och rött och tända ljus, julmat, julsånger, Kalle Anka och såklart julklappar. Den vintervita vackra snön som gnistrade i solen. Jag tycker fortfarande mycket om det mysiga och varma, äta god mat och lyssna på julmusik och Kalle Anka, beundra snön. Men klapparna och allt fixande inför, blir lätt för oss vuxna ganska stressande. Och roligare kan man ju ha än att trängas bland alla andra julklappshandlare. Har år efter år försökt vara ute i god tid men så blir det ändå en hel del inköp precis innan. För det kan vara svårt att veta vad man ska ge till alla. Men i år har jag nog planerat lite bättre. Har syltat och saftat och gjort hinkvis (!) med inläggningar. För det man gjort själv är så mycket godare och mer uppskattat. Att ge bort saker man gjort själv är genialt! det blir både billigt, personligt och man slipper köpstressen. Nu ska jag bara köpa femtioelva glasburkat att fylla med gott! Och kanske fundera ut fler saker att fylla dem med. Vad är dina gör-det-själv-julkappstips?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Kreativt, Mat & bak. Bookmark the permalink.

3 Responses to Planera julklappar i tid

 1. Anette Axelsson says:

  Tänkte mig några hemmapysslade smycken och sydda kreationer…

 2. Susanne Lanz Olsson says:

  Bra tanke att göra själv. Gör ju som du vet mycket själv!!

 3. TantMango says:

  Anette: ja det är bra idéer. Skulle jag också göra om jag lyckas hitta någon tid.
  Susanne: Jag veeeeeeet! förstår inte hur du hinner allt? Du är helt otrolig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *