Otippat nog tittade jag på prinsessbröllop

Var på läger över helgen och gjorde något som jag alls inte hade tänkt. Tittade på prinsessbröllop. Alla andra tittade och jag tänkte: “Jag skiter väl i vigseln, vill bara se alla kläder och smycken.” Men jösses vilket spektakel! Så det måste kosta! Jag blir så sjukt provocerad av att titta på detta veta att det är vi som betalar. Så det var rätt skönt att sitta med andra som också gillade att klaga på prinsessbröllopet.  Så provocerande tillgjort och kostsamt som det är.

Nu till det roliga. Mark Levengoods blommiga väst var fantastisk! Jonas Gardell twittrade: “Folk undrar om Marks väst. Jag kan säga så mycket att hemma hos oss finns det ett litet köksfönster som saknar sin gardin.” Jag svarade: “Snygg gardin i så fall!”. Många kvinnor hade tiaror, så fantastiskt vackert! Jag vill också ha en tiara! Smycken fick man se så lite av och många klänningar var inte min stil. Victorias var vacker men tråkig färg. Förstod mig inte på Madeleines frisyr, en enda klump? Trodde att hon skulle ha något tjusigt. Men klänningen var underbar! Spets och båtringat är så fantastiskt snyggt!

Det var mycket vacker musik med ljusa lalala-ande barnaröster, Marie Fredrikssons ljuva stämma som sjöng “Ännu doftar kärlek”, Peter Jöbacks ljuva stämma, och folkdräktsklädd, fiolspelande,  folkmusik.

Ingen visste väl särskilt mycket om dendär brudgummen men det var härligt att se honom gråta när hon kom gåendes, han är mänsklig! Fjuttigt med en kindpuss i kyrkan men när de kom ut ville han knappt sluta kyssas. Jag förstår inte alls varför fadern ger bort din dottern till den blivande maken år 2013? Vad är det för unken förebild för moderna kvinnor? Senare kommenterade Magdalena Ribbing “etikettexperten”: “En del hade djupa urringningar på sina klänningar, ett råd är att titta sig i spegeln innan man går ut”. Ojojoj så tyket sagt! Vad är det för fel på att låta folk klä sig som de vill? Mitt råd till Magdalena Ribbing: Dra ut pinnen ur röven! Fler knäppa saker hon sade: “Svart symboliserar sorg, det kan man inte ha på bröllop” Ja och vitt symboliserar oskuld – är alla brudar oskulder?

“Men va fan det kan man inte kolla på” skrev sambon när jag kollat på prinsessbröllopet. Jag håller med! Ville bara se smycken och kläder. Lite skoj och lite skönt gnäll  blev det ju ändå.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Kläder, smycken, accesoarer, Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *