Och här skulle jag skriva något käckt och juligt

… men det känns så trist och klichéigt. Jo jag hade en ok julafton med megamycket mat, julgran, jultomte och galna släktingar. Trist rasistsnack runt Kalle Anka men jag lyckades tänka på annat efter en stund. Hoppas ni hade det bra! För många av oss som lever med psykisk ohälsa är högtider som julen tuffa med mycket människor, förväntningar, beteenden och saker som händer. Det kan bli tokigt på olika vis. Jag är väldans trött och glad över att vi har en lugn dag innan nästa julfirande imorgon. Visst är det många som firar flera gånger? för det finns så mycket familjer, släktingar och vänner hit och dit. Kan allt vara både körigt och trevligt. Jag är så glad för min julklappsdator! Sambon tyckte att jag var värd den efter att han varit borta och tävlat så mycket. Och jag har haft det så tufft så jag tycker faktiskt att jag är värd den. God jul på er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *