Myndighetskrångel deluxe

Och vad fan gör man när man inte orkar krångla med vård och myndigheter mer!?! När de turas om att jävlas, tvingar en att vänta omänskligt länge, hotar om än det ena än det andra, stå i telefonköer, vänta, få prata med fel person, bli missförstådd, vänta, stå i telefonkö, vänta, bli missförstådd, vänta, stå i telefonköer, vänta, prata med otrevliga typer, inte bli meddelad om vad som händer, vänta och vänta och vänta och så vänta. Jag hinner fan dö innan jag får  veta om jag “får vara sjuk” eller ska tvångsarbetas och illabehandlas till att bli ännu sjukare. Hela processen gör en sjukare. Orkar inte mer.

Jag hade så velat komma med bra nyheter idag. Men ingen talar om för mig vad som händer. Fk-Handläggaren är på semester och har inte meddelat något. Fick stå i telefonkö (som vanligt) och prata med en otrevlig handläggare som sade att beslutet om resten av mitt liv är framskjutet till nästa fredag. Personen på fk hade dessutom mage att avsnäsa min förtvivlan med “jag måste ta nästa samtal nu.”

Månaders nervös väntan. Få ett datum för beslut som sedan skjuts fram. Skenavrättningar som någon på twitter kallade det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

2 Responses to Myndighetskrångel deluxe

  1. Shit jag får ångest av att bara läsa om det! Fattar de inte att de fukkar med människor liv och pengar?

    Men snart vet du i alla fall och oavsett hur det blir så slipper då sväva runt i nån form av limbo i alla fall.

    <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *