Midsommar i Värmland

… firade vi. Perfekt att vara mitt ute på landet och njuta. Fast själva midsommarafton blev nästan lite mycket för mig. Så mycket lekar och grejer hit och dit, och jag har så svårt för rökning, speciellt i närheten av barn. Blev så trött och fick lite ångest. Så framåt eftermiddagen försökte jag sova lite med Lillan som hade vägrat sova middag, för att göra två flugor på smällen. Men hon totalvägrade igen, bara sprang ner och upp i sängen och lärde sig öppna dörren och springa ut ur sovrummet femtioelva gånger. Det är redigt tufft när en är så trött att en knappt orkar förmå sig springa efter. De andra hade prisutdelning och presentbyte som jag trist nog missade under den obefintliga sovningen. Men hela dagen var det soligt och gött. Vi åt färskpotäter, jordgubbar med grädde/glass och grillad sockerkaka, annat grillat och goda röror. Jag hade sött och gott smultronvin och västkustsnaps. Det var ett gäng med galna folk, barn och hundar. En dag med full rulle.

Midsommardagen var nästan bättre. Då var det lugnt och skönt och en fick sitta och njuta lite mer av att vara på landet och äta god mat. Bodde jag såhär skulle jag må så mycket bättre, en blir liksom lugn i själen.

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Barn, föräldraskap, Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *