Lyssna på kroppen, vila och ta det lugnt

Igår åt vi en lyxig pirogfrukost på café som vi gör ibland. Struttade runt och handlade mat och nödvändigheter. Tänkte åkt och sett på dem stora paraden på HBTQ-festivalen som numera heter West pride. Men jag fick sådan huvudvärk och blev så trött att jag fick lägga mig i sängen ett tag. Ganska skönt att vara för sig själv en stund när man konstant är mamma. Lillan hade samtidigt ätit och matat sambon med en rejäl tallrik frukt som jag ställt fram. Han som är så svår att få i frukt åt massor när han väl blev matad. Det är som jag säger ibland. Jag har ett stort och ett litet barn. Och jag vill ju göra mitt bästa för att de ska må bra. Tur att de klarar sig själva en del så att jag kan lyssna på min kropp. Hellre vila nu än ångest senare. Så jag jobbar hemma från arbetsträningen idag. Med gott om tid för paus när jag slipper långa bussfärder. Sitter och skriver och läser på balkongen vid blå himmel i vindens sus. Så lugnt och skönt som jag behöver.

Mysigt kontor.

Ganska ok utsikt från “jobbet”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Barn, föräldraskap, Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *