Leker livet med mig?

Utförsäkrad och orkade inte med arbetsträningen. Livet leker . . .

Lämnade arbetsträningen idag. Personalen gillar mig mycket och tyckte det var synd.

Ibland är det så svårt att förklara varför man har ångest för man skäms, och för att många ofta inte alls förstår.Vissa saker jag har svårt för har blivit så tydliga, kanske kommer det alltid att vara så.

Befinner mig i någon slags limbo nu, inte sjukskriven, inte i arbetslivsintroduktion (som de 3 första utförsäkringsmånderna så fint heter). Väntar på en arbetspsykolog som ska hjälpa mig hitta vad jag kan klara av. Förstår inte hur det ska gå till.

Orkar knappt ha mer ångest eller ens tänka mer. Är så matt, så matt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *