Lättare depression

Jag var hos en person som läste tarotkort och är medial. Hon sade mycket saker men det mesta känns för personligt att nämna. Hon sade att jag har en skiva som går på repeat i huvudet med jobbiga tankar. Sant. Hon sade också att jag har en lättare depression. Jo det har jag ju inser jag. Jag har gått och sagt till andra att jag har en jobbig period just nu, men det är ju det det är. Det känns extra hopplöst, det är svårt att tänka, tom svårt att blogga för tankarna håller inte ihop riktigt. Jag ser det inte så lätt baraför att den depression jag hade för några år sedan var så väldigt djup. Då var jag nere i ett avgrundsdjupt hål, nu är det nog mera en sörjig grop. Då slutade jag kliva upp ur sängen men nu har jag ett barn som får mig att gå upp trots allvärldens tyngd på mina axlar. Jag har ju min familj.

Jag ska överleva dethär också. Jag som har klarat så mycket. Jag ska sluta kämpa så förbannat, det tar bara kål på mig, tar den energi jag inte har. Ska bara försöka ta det lugnt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Barn, föräldraskap, Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lättare depression

  1. Det är klart du kommer att ta dig igenom detta. Du är så klok och har mycket bra tankar. Lovar dig att det blir bättre, även fast det inte känns som det nu. Att bli medveten om att man mår dåligt är på något vis första steget mot att må bättre.

  2. TantMango says:

    Sara: Tack vad fint du säsger. Det värmer. Ja det är så sant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *