Långsamt i Januari

Det går långsamt framåt med uppackningen, springer fortfarande runt och vaktar o matar en massa djur. Denna veckan har det också varit inskolning på dagis. Skönt för Lillan att få lite mer stimulans och barn att leka med. Det har varit både roligt och jobbigt för mig. Kul att träffa andra och höra om deras liv, om vintern och om livet i trakten. Men tillslut blir det jobbigt med alla sociala situationer, så jag har efterdyningsångest. Dessutom missade de att beställa mat till mig några gånger och jag frös så länge (jag frös medans Lillan gick i t-shirt). Jag fryser mer inne än ute, för ute har man ju mer kläder och rör på sig. Jag har promenerat med Lillan 25-mimuterspromenaden till och från dagis några gånger i runt -20 som det är nuförtiden. Kylan är ok men jag fick blödande skoskav av mina varma vinterskor. Ja vad ska man göra när man bara har en bil och sambon har börjat jobba? En bil till vore skönt, ibland i alla fall. Tur att det är så snöigt och vackert att vara ute här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *