Korvgryta

  • ca 8 små vegetariska korvar skurna i bitar
  • 1 stor hackad gul lök
  • En hel massa skivade vitlöksklyftor (efter smak)
  • ½ röd paprika
  • ½ liten blomkål
  • 2 rejäla teskedar sambal oelek
  • en skvätt kikkomansoja (den har en speciell sälta)
  • 2 brukar tomatkross
  • 1-2 msk oregano
  • en skvätt rapsolja att steka i

Stek löken på mellanvärme en liten stund. Lägg sedan i allteftersom i blomkål , vitlök, korv och paprika. Lägg i sambal oelek, kikkomansoja och tomatkross + ev lite vatten. Koka upp.  Krydda med oregano. Smaka av och krydda ev mer. Äts gärna med ris.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mat & bak. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *