Kikärts- och couscoussallad

Råkade koka alldeles på tok för mycket couscous häromdagen. Vilken tur att det passar så bra att göra sallad av. Kokade kikärtor häromdagen också. Brukar inte köra med burkbönor, att koka själv känns så mycket fräschare, godare och billigare. Detta hade jag i salladen (bara att ta så mycket en vill ha av allt och smaka av så det blir gott.) :

  • Couscous (ca en full liten kastrull)
  • Kikärtor
  • Grön spetspaprika
  • Vitkålsstrimlor
  • Rödlök, hackad
  • Fryst persilja
  • Basilika torkad
  • Hackad inlagd gurka
  • Sötstark senap
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Olivolja
  • Äppelcidervinäger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mat & bak. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kikärts- och couscoussallad

  1. Åh, det där såg supersmarrigt ut! Min syrra bjöd mig på något som heter tabboleh (osäker på stavning) idag, och det är i och för sig med bulgur men det var supergott. Kul med lite ny matinspiration 🙂

  2. TantMango says:

    Tack! Ja tabouleh är jättegott! Vi bjöd på det när lIllan fyllde ett och det var populärt. kanske får köra på det på tvåårsdagen också 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *