Kärlekens drivkraft

Jag har haft sån helvetesångest. Försökt att glädjas åt de glada nyheterna i helgen men tanken på att jag blir utförsäkrad denna veckan finns som en klump i magen. Försöker tänka på att man ska inte mota bort tankarna för då blir de värre, bara acceptera att de finns där. Tänka att det löser sig på något sätt. Att det som händer ska hända. Tvingade mig till arbetsträningen igår trots tryck i bröstet och svårt att andas. Yogan brukar hjälpa en del men det var svårt när jag försökte andas och det tog emot som genom en flaskhals.

På kvällen ville Lillan inte sova eller ens vara i sängen. Satt hos henne och kramades och sjöng. Fick en puss och hon lade sina händer mot mina kinder och jag svämmade över av kärlek. Tänkte att det ska bli bra, jag gör vadsomhelst. Sov och vaknade med ångest på morgonen igen. Fick en puss med blombukett av sambon på mobilen. Det är kärleken, min älskade familj som ska ta mig igenom dethär. Det löser sig på något sätt. Jag vet inte hur, har slut på idéer och tankar. Men på något sätt ska det gå. Det som händer ska hända.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kärlekens drivkraft

  1. svår situation! skönt att du har kärleken från din familj! skickar ljus energi och en förhoppning att allt löser sig på bästa sätt

  2. TantMango says:

    Åh tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *