Jag vann ett armband!

Haha, underbart! Det är andra gången jag vinner något  från en bloggtävling. Det lönar sig att tävla i dem. Denna gången från den fina ekologiska, matiga, positiva, andliga, tipsande bloggen Ekonördarna på Lyckobacken. Jag vann ett jättefint armband från Kristallrummet. Himla mysig webshop med massor av härliga stenar och smycken. Skulle lätt kunna storhandla där… Vinsten var ett bergkristallarmband med en färgad sten, som man fick välja mellan citrin, karneol, lapis luzuli och granat. Jag valde en lapis luzuli. En av mina favoritstenar, alldeles kornblå med guldigt i. Jag har gått och beundrat armbandet hela dagen. Här kan man läsa mer om stenarnas egenskaper. Sånt är skoj. Det finns så mycket vackra stenar i en massa härliga färger!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Kläder, smycken, accesoarer, Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *