Jag ska bära huvudet högt

Idag är jag så trött så trött. Veckan har varit väldigt full med en massa städning och handling inför sambons fest i helgen, nervös intervju och en massa jobb på arbetsträningen, skitdåligt med sömn m.m. Men artikeln kom äntligen ut och jag är  skitstolt och helt jömla slut! Så idag vilar jag och tar det lugnt. Hoppas det räcker med en dag för att orka festen imorgon. För idag är jag som väntat: stentrött och nere med spränghuvudvärk som att ha fått en slägga i huvudet, inte riktigt vid medvetande. Hade det inte varit för att sambons vän är här hade jag gått i pyamas hela dagen. Jag höll dock på att få jätteångest när vi fick veta att vi blev nekade omgjort banklån med lägre ränta pga min låga inkomst pga utförsäkringen. Det känns så förnedrande. Fick lust att flytta baraför att slippa dra ned min familj. Vill inte vara utförsäkrad mer. Det är som att inte anses vara värd ett ruttet lingon. Jag vet att jag är så mycket mer värdefull än så. Den som utsätts för press under lång tid blir tillslut en gnistrande diamant. Jag ska hålla huvudet högt. Jag ska gnistra.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *