Ibland orkar man knappt finnas

Denhär bloggen började en gång som något som skulle ge hopp åt andra. De som läst ett tag har nog märkt att den blivit bittrare. För bloggar förändras såsom livet. Förlåt men jag kan nog inte förmedla hopp längre. Det är tufft att göra det man knappt har något kvar själv. Bloggen finns kvar. Den är bara inte så positiv och hoppfull längre, om den nu någonsin var det. För jag har kämpat så mycket men det har bara blivit sämre. Jag vill inte få andras oro öst över mig, det blir bara jobbigare då, så låt bli det. Jag finns och det är en bedrift i sig när det är jobbigt att finnas till. Jag finns kvar. Jag finns för mitt barn. Andas för henne. Men dethär är inget liv. Förändring behövs. Hon är värd det. Vi är värda det.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *