I get by with a little help from my friends

Jag har mått helt fruktansvärt denna veckan. Som en del nog förstått är detta en av de mörkare perioderna i mitt liv. Det är tungt att finnas till. Men jag har blivit alltmer påmind om hur mycket det betyder att ha bra vänner. Sådana som bryr sig, som lyssnar, som går att prata med, och skratta med. Det är många som svikit genom åren, som satt djupa sår och gjort det svårt att lita på. En del vill ha stöd men stöttar inte själva. En del hör aldrig av sig. Men så finns det dem som blir jätteglada att höra ifrån en, som vill veta hur det är, som förstår och delar med sig av erfarenheter, som har bra idéer och tips, som tror på en och ser vad man kan, som verkligen visar och berättar att de bryr sig. Man måste verkligen se till att träffa dem då och då. De gör bördorna lättare, skapar lite hopp, riktar ens ögon mot ljuset när man gått vilse i mörkret.

Jag tror ni vet vilka ni är. Jag brukar försöka berätta för er att jag tycker om er.

With a little help from my friends

Dagens tacksamhet blir såklart att jag är så tacksam för mina fina vänner!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Dagens tacksamhet, Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *