Gratisloppis

Är en så himla bra grej! En kommer dit och lämnar saker en inte vill ha och får ta vad en vill, helt gratis! Bra för både miljön och plånboken. Och så är det roligt att hitta fina fynd. Det känns liksom extra bra när en inte gjort åt ett enda öre. Alltifrån kläder, barnsaker, böcker och prylar. Här är mina fynd från senaste gratisloppisen:

Böcker som verkar bra. Anna Gavalda har även skrivit boken “Lyckan är en sällsam fågel” som blivit film och jag hört från andra att den är bra. Rättvisans rebell handlar om Desmond Tutu som fått Nobels fredspris, kämpat mot apartheid och var den förste svarte ärkebiskopen. Crying Wind är en indiankvinna som berättar sin livshistoria. Paulo Coelho är känd för sina andliga djupa böcker som många älskar. Zebraflickan har jag redan läst och den rekommenderas, den är tung men en viktig sann historia av och om en psykiskt sjuk ung tjej.  Buddhaboken tog jag för att det är intressant, finns många bra tankar och må-bra-övningar inom buddhismen. Boken Eldflugorna är en chansning, ingen aning om vad den handlar om men jag läser gärna böcker av kvinnor, de brukar ofta tilltala mig mer. Mindes att jag gillade Prostens barnbarn som liten och tänkte att sådana skivor är kul att ha när Lillan blir större, men det var ju kassettband, vi får se till att ha en go “gammaldags” bandspelare. Lillan själv tyckte såklart att boken med en Nalle på såg intressantast ut.

En skojig barnbok och en pysslig huslig bok.

Studsbollar som Lillan ska få när hon blir äldre.

Hittade massor med kläder till Lillan när hon blir större och lite till mig. De lila byxorna är redan en favorit till yoga och hemmamys. Lillan ville gärna vara med och pilla med alla fynd.

Sängsidoskydd och hängmobil. Den lilla draken ropade genast Roawrrrrr! genom Lillans mun.

En brandbil blev genast populär! Tutut tutut tutut!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Barn, föräldraskap, Kläder, smycken, accesoarer. Bookmark the permalink.

2 Responses to Gratisloppis

  1. Pingback: Våren som fick hicka | TantMango

  2. Pingback: Gratisloppis i år igen | TantMango

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *