Glöm det gamla året, gå in i det nya

Ja jag vet. Inlägget igår var ganska deprimerande. En del positivt hände faktiskt i mitt liv. Fick ett fantastiskt litet syskonbarn, silversmidade och umgicks en del med fina vänner. Men mestadels var året riktigt jävligt, fullt av ångest, känslan av att vara fängslad, kampen för att orka och komma framåt. Men måendet är sämre. Jag tänker inte köra med tänka-positivt-så-ordnar-det-sig tänket längre. Det funkade inte. Och det var inte jag. Det betyder inte att jag tänker negativt istället. Man liksom mest försöker klara av tillvaron. Ibland känns det lite bättre och ibland är det jävligt bittert. Men bitterheten kan bli den bästa humorn! Jag vägrar gå under. Det nya året bara måste bli bättre! Vet iaf ännu bättre att jag bara ska göra sådant som känns bra, för det går inte att tvinga sig att klara saker. Det funkar inte. Och allt borde bli så mycket trevligare. Kom ihåg, känn efter. Det bör ju funka.

Nä nu får det var slutältat! Vi glömmer det gamla året! Nu ska jag umgås med fantastiska vänner, äta god nyårsmat, spela spel, dricka vin och snacka skit! Kanske kolla på Ivanhoe och hoppas att han väljer rätt brud denhär gången, hon som är den stora hjältinnan. Gott nytt 2013!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *