Första dagen efter semestern

Det är första dagen efter semestern och jag känner mig helt borta. På fel plats och gör fel saker. Är inte riktigt med. Men så är det väl för de flesta när semestern tagit slut.

Jag var nyss i underbara soliga Norrland och nu är jag här. Var fasen gör jag här? Helt plötsligt kastas man in i en vardag med nedkissade dagiskläder, spårvagnar med för mycket folk, och trötta kvällar. Extra trött idag för jag höll på att somna i soffan klockan sju. Slut efter gårdagens långa resa och en ovant tidig vardagsmorgon.

Satt mest och stirrade på en artikel på Aspekt (arbetsträningen), kunde inte fokusera. Sedan satt vi och pratade en massa om våra semestrar och det var riktigt skönt. Först på eftermiddagen lyckades jag fixa lite inför en artikel. Borde nog sova snart. Härligt att det fortfarande är sol och sommar.

Sol mellan träden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

2 Responses to Första dagen efter semestern

  1. Hoppas du har haft en skön semester och att du snart är inne i vardagsrutinerna igen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *