Försöker hantera arbetsträning och utförsäkring

Dendär arbetsförmedlaren som inte borde jobba med människor ringde och stressade mig häromdagen. Frågade hur det gick på arbetsträningen och dillade sedan om att jag skulle visa initiativ för snart kan jag vara vikarie (när jag blir utförsäkrad och överförflyttad till arbetsförmedlingen) tydligen.  Jag blev så stressad att det bara skrek “Nej!” i mig, “Stressa mig inte!” Jag kanske skulle klara det men inte om jag blir pressad till det. Det är det jag försökt förklara tusen gånger för dendär muppen! Jag klarar inte press! då slutar jag fungera. Hur kan det vara så svårt att förstå?

Det var så bra på senaste mötet när förskolechefen satt och sade att jag ska få ta det i min egen takt och inte behöva göra så mycket i början, kanske bara observera. Fast jag gör rätt mycket för jag kan bara inte med att göra ingenting. Men just för att jag inte hade en massa press så klarar jag det. Men nu planterade muppen jobbiga tankar i mitt huvud som jag inte kan bli av med. Som jag nyligen skrivit om så kan man ju inte mota bort tankar. Jag måste helt enkelt resonera med dem. Och med tanken på utförsäkring och att jag inte vet när jag får pengar nästa gång. Jag får försöka lita på att jag får en summa från arbetsförmedlingen och ett nytt slags bidrag som jag sökt så att det går ihop sig. Och att jag förmodligen får iaf 3 månader till att arbetsträna och gå upp i tid i min takt. Får hoppas att de gillar mig och tycker att jag gör ett bra jobb.

Det är My way eller the highway – to hell. Ingen annan bestämmer hur jag fungerar, och bara jag känner bäst till mig. Jag ska ta det i min takt! Det är enda sättet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

2 Responses to Försöker hantera arbetsträning och utförsäkring

  1. Malin says:

    Men jösses vilken inkompetent människa!!! På fel plats helt klart! Bra att du vet vad din takt är, håll på den!!! Heja dej!!!
    Kram

  2. TantMango says:

    Ja verkligen!!!!! Jag kör på det!!! Tack för stöttningen!!!
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *