Föräldramyshelg

Vi lämnade bort Lillan i helgen, för att få sova, rå om varann och bli till människor igen. Fredagen när vi skulle lämna henne blev kaosartad med ärenden som tog tid, några felkörningar och en åksjuk Lilla som spydde i bilen. Men fram kom vi, bättre sent än aldrig. Sedan åkte vi direkt hem och sov hela natten utan avbrott! Det är ljuvligt!

Jag gjorde kalljäst bröd (jäser i kylen över natten)(recept kommer) till sambons frukost på sängen, som han fick för att han fyllde år. Jag förstår inte de som äter tårta på morgonen, då skulle jag må illa. Nybakat bröd däremot, de é grejer det!

Det blev en lyxfrukost med sådant han tycker om (inte helt vegansk men äggens bärare struttar omkring i någons trädgård och det tycker jag är ganska ok).

Med present såklart. Star Wars-filmerna på Blue ray som jag visste att han gärna ville ha + några andra filmer och musik som jag visste att han gillar. T.ex. en cd med Topcats som gjorde rockabillylåten i melodifestivalen som han gillade.

Vi åt frukost länge och hade det gött. Det är inte jättebäst att äta i sängen, blir liksom en marmeladfläck här och en smörklick där… Vi flyttade vidare till soffan och såg första Star Wars-filmen, den där de hittar lille Anakin.

 

 

Sedan åkte vi in och åt sushi. Köpte lite godis och popcorn och såg och gick på bio.

 

 

 

 

Vi såg Underworld Evolution. Det är fjärde filmen i Underworld-serien. Låter kanske inte så kul att den handlar om vampyrer och varulvar men det är en jättebra handling och väldans spännande, ja om man har sett de tidigare filmerna då. Huvudpersonen (som spelas av Kate Beckingsale) är dessutom helt överjordiskt läcker tycker vi båda två.

Bild lånad härifrån 

 

 

 

 

Efteråt satt vi i baren och drack drinkar/  whiskey & öl.

 

 

 

 

 

 

Mina drinkar var riktigt goda. En Raspberri sour och en äittepådrink med äppelsmak och Absolut Svea (ingefära-citronäpple-smak) i.  Jag blev lite yr i bollen, dricker så himla sällan.

 

 

Vi kom i säng lite senare men jag verkar inte kunna sova efter 8 på morgonen så jag var rätt trött den dagen. Vi hämtade lillan och åt våfflor våffeldagen till ära.

Är så glad över denna helg. Det är sådanthär man behöver ibland för att orka vara förälder 24/7. Lillan hade roligt, var ute och lekte, tittade på hästar, åt mormors pizza på hönökaka,  träffade släktingar, var i en park och matade fåglar m.m. Så alla blir nöjda och glada. Finemang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Barn, föräldraskap, Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *