Födelsedagspresenter till och från en sambo

Sambon fyllde år förra veckan. Han har sagt flera gånger att han önskade sig en skruvdragare. Jag började smida planer med en granne om att köpa en utan att han märkte något. Samma dag kom han hem och hade köpt en. Va!? Så kan man väl inte göra?! man kan ju inte köpa något som man önskat sig. “-Män gör så” sade grannen. Ja inte vet jag. Men sambon fick i alla fall höra att han inte kunde räkna med att få någon present i tid för nu visste jag inte längre vad jag skulle köpa. Dessutom är han ganska seg med presenter. En gång önskade jag mig en trerätters middag av min sambo kocken. Det tog 2½ år innan jag fick den. Och senaste juklappen + födelsedagspresenten fick jag alldeles nyligen (snippasmycket).

Det hela slutade med att han sa att han ville ha en ny datormus, så han fick beställa den själv. Den kom några dagar efter födelsedagen. Han var mycket exalterad över den. Och på födelsedagen var jag i Lycksele och lyckades hitta några presenter som blev överraskning: rosa blommor, rosa kalsonger och en kokbok “Middag på 30 minuter” med Jamie Oliver (efter ett program vi tittat på).

Middag på 30 minuter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Livet på landet, Övrigt and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *