Ensam är INTE stark – vi behöver andra

Det är så lätt att bete sig som om ensam vore stark. Man vill inte vara jobbig eller lägga någon börda på andra. Jag fick häromdagen bli påmind av en utomstående att jag faktiskt behöver berätta oftare för andra hur jag mår. Jag har inte ens alltid berättat för min sambo varje gång jag mått dåligt, (han verkar ha förstått det och höll med om att jag borde berätta mer). Men bara genom att berätta så känns det lättare. Dedär jobbiga tankarna som snurrar runt i huvudet och skapar ångest i bröstet kan kliva av karusellen och komma ut, sluta snurra så förbannat. Så berätta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *