En vän hotas av hemlöshet

Jag blir alltmer upprörd över hur sjukt det är i dagens samhälle med alla orättvisor och brist på medkänsla hos regering, myndigheter och många andra. Just nu tänker jag extra mycket på dethär med bostäder och hemlöshet. Varför det inte byggs mer lägenheter som alla kan ha råd med? och varför något som hemlöshet ens kan få finnas?

Nu har en gammal vän till mig hamnat i knipa. Om två dagar är han hemlös och vet inte var han ska ta vägen. Han har gjort ALLT, men ingen som kan har velat hjälpa. Han är en väldigt skötsam person som vore den perfekta hyresgästen. Jag umgicks mycket med denna vän när vi bodde grannar för några år sedan. En av de snällaste och ordentligaste personer jag vet. Det är väldigt viktigt för hans hälsa att han får ha kvar sin vårdkontakt, därför måste han bo kvar i Stockholms kommun. Och jag kan bara ana mig till hur fruktansvärt han mår nu. Vet du något? eller kan fråga någon om bostad i Stockholm?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom, Tankar om viktigheter. Bookmark the permalink.

One Response to En vän hotas av hemlöshet

  1. Pingback: Dagens tacksamhet – jag utmanar dig! nu kör vi! | TantMango

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *