En riktig familjemyshelg

Det är mycket jag skulle kunna må dåligt över nu med sänkt inkomst, utförsäkring, svårigheter att hitta praktikplats, knas med psykologen och en del annat. Men jag orkar inte gräva ned mig i sånt nu. Lillan har en tuff period nu där hon behöver oss föräldrar mycket. Jag fokuserar på henne. Vi har kortat ned tiden på dagis och spenderar mer tid tillsammans. För ens barn är viktigast. Och det har blivit lite bättre. I helgen hade vi en riktig familjemyshelg där vi hann med massor. Jag och och Lillan gjorde en riktigt mumsig pizzasallad, fast jag bytte ut vitinsvinägern mot fyra örter-vinäger (dragon, rosmarin, lavendel, persilja (Borggårdens)). Den fick såklart stå över natten och gotta till sig som tillbehör till den hemlagade pizzan och vitlökssåsen (vitlök+yoghurt=sant!) vi gjorde på lördagen. På fredagen var jag  och sambon på konsert med Timo Räisänen (mera om det en annan dag) medan Lillan åt amerikanska pannkakor hos farmor. På lördagen var jag och Lillan på loppis, och handlade mat medan sambon sköt båge. Vi har myst och haft det gott med mat och tv och vila. På söndagen blev det nybakat surdegsbröd till frukost, söndagspromenad till vattenfallet, pepparkaksbak och mera mys. Vi har fått så mycket gjort och haft det så gött. Härlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Barn, föräldraskap, Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *