En fräsch tant i behov av avslappning

Häromveckan fick jag alldeles fnatt när Lillan hällde ut hela flaskan med underbart citrusdoftande badmjölk i badkaret som höll på att rinna ut. Den som jag vann i en bloggtävling. Jag har knappt badat själv sedan dess men den hade liksom blivit en symbol för mina lugna vilostunder som jag så väl behöver. Det är så få tillfällen när jag verkligen kan slappna av. Det kändes som att all min chans till avslappning rann ut med badmjölken. Jag blev helt förstörd. Sambon tyckte att vi kunde köpa en ny men jag avfärdade det med att “den är säkert dyr”. Jag som sällan tillåter mig att unna mig saker eftersom inkomsten är så låg – det är tärande. Men igår fick jag ett paket som sambon hämtat på posten och sade att det var till mig. En likadan underbart doftande flaska. Fantastisk doft. Så fint. Jag lyckades få till en citrusbadstund igår. Väldigt välbehövligt efter tuff vecka och innan nervös fest. Tack och lov var sambons vän på besök väldigt hjälpsam med städningen. Annars hade jag aldrig kunnat bada för då hade jag stressat runt som en hypersnurrande jojo, eftersom jag skäms om det ser för jävligt ut (men det behöver ju inte vara superperfekt heller). Jag blev iaf sjukt nervös innan men överlevde som man på något sätt oftast gör. Och jag var fräsch!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *