En fjuttig storm och en stor flytt

Jag orkar knappt blogga. Även fast jag lade mig tidigt så var jag stentrött och tung i huvudet under dagen. Vaknar tidigt ändå. Det är så mycket som ska flyttas bort och rengöras inför fotograferingen av lägenheten. Ett jädra plock och pill och bärande av grejer. Träningsvärken efter helgens flytt av lådor till ett förråd är djävulsk idag. Jag bollar med flera artiklar samtidigt på aspekt.nu. Och så skulle det bli storm idag också. Barnen blir hemringda från dagis, order från högste chef. Folk blir hemskickade från jobbet. Stormen sägs vara på väg in. Jag hämtar Lillan, ber sambon snabba sig. Plockar fram stearinljus och ser fram emot en myskväll med stormen utanför. Men det tar timmar innan det börjar blåsa bara lite. Hallå stormen, var tog du vägen? Man blir ju nästan besviken. Flyttstöket får gärna lugna sig med. Snart har vi en homestylad tjusig lägenhet. Inte en leksak eller husdjurspryl får finnas där. Opersonligt ska det vara. Huvaligen! Tacka vet jag vårt stora hus som jag går runt och inreder, målar och grejar med i huvudet. Orka ta sig genom allt stök och fix ända dit. Jösses Amalia vad saker och ting gärna får vara mer klara nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *