En barnledig helg dansar föräldrarna på bordet

Vi har haft en barnledig helg. Och vad gör vi då? Åker till IKEA, sover och städar (!). Det var ju inte riktigt meningen. Skulle åkt på bokmässan men jag fick så ont i huvudet att vi vände. Tänkte bara köpa det vi behövde på detdär stora svenska möbelvaruhuset, på vägen hem. En vattenflaska och lite tid senare lättade huvudvärken och vi kom på att vi var hungriga. Åkte på en mumsig indisk restaurang.

Sedan köpte vi glass och chokladsås för att mysa framför en film. Men vad händer då? Vi råkar vila lite i sängen och somnar klockan 19.30 en lördag kväll! Det är ett hårt liv att vara småbarnsförälder! Men tänk vilken lyx att sova utan att bli väckt!

På söndagen gick det inte att skjuta upp längre. Operation utrota mjölbaggarna tog vid. Med andra ord, slänga en massa mjöl och grejer, torka ur skåp och städa. Blev så lite kvar att det faktiskt går att se vad som står i skåpen! Ganska ovanligt för en hamster som mig.

På fredagen var vi partajiga i alla fall. Gick ut och tog en öl eller 3, eller snarare cider för mig. Väldans trevligt men alla andra trippade hem innan vi fått i oss våra drinkar. Hittade den mysigaste bar jag varit på med öppen spis och en stor härlig Buddhastaty!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Inredning, renovering, Mat & bak. Bookmark the permalink.

2 Responses to En barnledig helg dansar föräldrarna på bordet

  1. Liv says:

    Hihi. Är man småbarnsförälder så fattar man det där med att sova och städa. Jag tycker att det är sån lyx att få gå runt å pyssla å fixa fint här hemma alldeles ensam. Gärna med lite bra musik till. Mmmm 🙂

  2. TantMango says:

    Ja visst är det en lyx. Men man känner sig tråkig. Vill ju hinna umgås och göra mysiga och roliga saker tillsammans med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *