En bajsdag – men försöker hålla hoppet levande

Har haft en riktig bajsdag. En person som envisas med att bara hacka på mig måste nog bort ur mitt liv. Ingen orkar bli hackad på jämt, man måste få höra vad man gör som är bra och få uppmuntran kring det som är svårt. Alla behöver det, speciellt vi som redan mår dåligt. Det känns inte som att det räcker att berömma mig själv för om ingen annan någonsin säger något så tror jag knappt på det tillslut. Vi människor behöver oftare uppmuntra varann. Jag ska verkligen försöka bli bättre på det. Förhoppningsvis får man lite tillbaka då också, och det sprids så att världen blir lite bättre.

Sedan är min lilla utförsäkrade inkomst tydligen halverad. Några tycks verkligen vilja göra livet så jävligt som möjligt för oss sjuka. Mitt hat mot alliansen och alla som delar deras vidriga människosyn växer sig bara starkare. Det blir billiga julklappar i år. Men på något sätt känns det som att vi ska klara dethär. Vi har ju iaf varandra. Dendär känslan kommer säkert att växla för så är dethär i livet. Jag försöker hålla hoppet levande för hoppet är liv.

Något som ändå var positivt var ett möte med personer som var positiva och vi hade idéer kring vad jag skulle kunna arbetsträna och arbeta med som känns genomförbara. Om jag bara lyckas ta mig igenom ovanstående så känner jag mig peppad att forska vidare kring detta. Mer om det en annan gång. Bakåt och framåt, sånt är livet. Försöker hålla sikten klar och skingra molnen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *