Det suger i pysseltarmen

Jag har egentligen en massa idéer. Skriver ner dem i en bok och sedan står de där. Lyckas inte riktigt ta tag i dem och hitta tiden. Jag skulle må bättre om jag lyckades pyssla mer. För det gör man när man får vara kreativ och få ur sig saker. Och det känns så bra när man gjort något själv. Allra helst skulle jag ha en pysseljunta varje vecka, där en massa vänner och bekanta träffades och pysslade. Det är en dröm jag har att ha pysseldagar när vi skaffat hus. Tänk vad mycket inspiration man skulle få! Och vad mysigt det skulle kunna vara. Vi har köpt ett gammalt fint skriv/arbetsbord där man kan pyssla och greja. Problemet är att det stått i sovrummet så att man inte kan vara där när man har tid för att lillan sover. Men nu har vi möblerat om. Nu har jag en fönsterplats med gröna växter. Det måste väl vara bra? Har en del silvergrejer, pärlor, loppisprylar, tyger m.m. som bara ligger där och ropar på mig. Kom kom kom och pyssla, sy och greja!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Kreativt, Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

One Response to Det suger i pysseltarmen

  1. Great! thanks for the share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *