Det är såhär just nu men det kommer bli bättre

Ett vackert inlägg som inspirerar. Försöker se lite ljus i en tillvaro där det känns som om vattnet stannat, slutat flyta. Kämpar på med livet, har liksom inte något annat val. Trots att både sambon och jag är trötta (vantrivs som 17)  på vårt jobb/brist på sysselsättning/ekonomi och vill något annat. Trots att jag och vännerna i norr saknar varann så att vi nästan går sönder. Trots att jag längtar efter barn men inte känner orken att stå ut med smärtan, ensamheten och sömnbristen. Trots att drömhuset fullt av grönska och kärlek fortfarande finns i mina drömmar.

Imorgon har jag tid hos arbetspsykologen och har ont i magen av ångestnervositet.Vi får tänka såhär, till våren har vi förhoppningsvis nya jobb eller studier, en förändring mot det vi vill. Hoppas på tydligare möjligheter och att det händer saker fär det gör det lättare att orka. Man behöver veta att det finns ett ljus i tunneln för att orka vägen fram. Jag har klarat mig igenom så mycket, är segstark av ett speciellt slag. Jag ska klara detta också.

Det är en regning höstdag och jag är så trött på detta regn. En dag ska jag flytta någonstans där det regnar mindre och snöar mer. Där vattnet porlar fram i bäcken i lagom takt och tillvaron blir ljusare och fylld av kärlek.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Acceptans, Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

2 Responses to Det är såhär just nu men det kommer bli bättre

  1. Hej!

    Jag har inte hunnit sätta mig ned och svara på mailet. Men jag ska göra det så fort det blir lite mer normalt här hemma igen. Hoppas att mötet gick bra!

    Stor kram!

    • TantMango says:

      Hej! Ta det lugnt med det.Gör det när du har tid och ork. Mötet gick väl hyfsat. Hoppas det hjälper något att gå där. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *