Det är ok

Det kan vara så skönt att surfa runt på bloggar och se in i andra människors tankar kring vardagen och livet. Det ger lite perspektiv. Andra tänker också på hur stökigt det är hemma, att man blivit tjockare efter graviditeten; och visar att man kan ha ett jävla helvete av kämpande innan man kommer dit man vill med arbete, bostad och livsstil. Just nu är jag så inspirerad att jag tänker såhär:

Det är stökigt som fasen, jag är tjockare än förr och vi är inte där i arbetslivet vi vill vara. Men det är ok. För jag är mer nöjd med att vara med familjen, ha lite egentid och kanske slippa braka ihop än att städa fast jag är trött, stressa sönder och må helvete. Min kropp har mer volanger än den smalis jag en gång var men nu har jag en stolt mammamage – en sådandär degig ni vet. Både jag och sambon är olidligt trötta på allt pengavändande varje månad, vi är trötta på att vara sjuk/jobba på stressigt slitjobb, men vi gör saker för att ta oss ur det, för att komma vidare. Vi ska hitta arbeten vi trivs med och klara oss tryggt ekonomiskt på. Vi ska ha vårt drömhus. Vi är på väg. I mina drömmar är vi redan där. Hoppas det blir snart. Under tiden får vi ösa kärlek på varann.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *