Den onödiga ångesten över myndigheter

Går och blir nervös för telefonsamtal i veckan. Om personen säger något dumt en gång till så måste jag fasen säga ifrån. Jag tänker inte ta mer skit. Jag hoppas slippa för det är så jobbigt för mig att hålla på och tjafsa och att vara ångestnervös inför. Har blivit mycket bättre på att säga ifrån på senare år. En blir väl så illa tvungen när en är i kontakt med myndigheter år efter år, för att inte gå under alldeles. Men blä! Vad det vore skönt att slippa ha ångest över myndigheter och istället kunna frigöra den energin till att skriva skitbra artiklar på arbetsträningen t.ex. Eller orka sätta mig och pyssla, virka, sy, skriva  eller silversmida hemma, eller orka vara lite mer go och gla.

Dagens tacksamhet: Idag är jag tacksam för att jag haft orken att städa, diska och tvätta så mycket att det är ganska fint och välstädat här. Och vika-tvätt-högen ligger inte i soffan och stör utan ligger på byrån bakom så att man knappt ser den. Smart!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Dagens tacksamhet, Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *