Den högkänsliga människan – konsten att må bra i en överväldigande värld

Äntligen är den här! Min bokrecension om “Den högkänsliga människan – konsten att må bra i en överväldigande värld” av forskaren och psykologen Elaine N. Aron. Det är hon som forskat i många år kring högkänslig personlighet som jag tidigare skrivit om. Det här är verkligen boken man vill läsa om man vill veta mer!

bok

Artikeln blev liggande ett tag för jag har även seminarier på bokmässan och andra böcker att skriva om. Men nu börjar allt jag hållit på med samtidigt att lossna. Skönt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Högkänslighet/HSP/Orkidebarn, Mående, livsvisdom and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Den högkänsliga människan – konsten att må bra i en överväldigande värld

  1. Åh!
    Den vill jag läsa!
    Kram till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *